برگزاری رویداد شتاب فرآوری و بسته بندی خشکبار توسط مرکز استیل آذین
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران شرق، اولین رویداد شتاب استارت آپی در حوزه فراوری وبسته بندی خشکبار توسط مرکز آموزش علمی کاربردی استیل آذین باحضور دکتر موسیزاده مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه ، دکتر نوروززاده معاون علمی استان، مهندس کتانی رییس اداره پژوهش و فناوری استان، دکتر باستی مدیر پارکعلموفناوری گیلان ، دکتر دیواندری رئیس مرکز ، مهندس مختاری مشاور تجاری سازی ، ناظر مدیر کارخانه تواضع ، حمید بازرگانی مدیر بازرگانی تواضع ، کیاییفر مدیر شرکت ستارهاقبال تجارت، دکتر قبادی استاد مدیریت کسب و کار، خانم حسینی کارشناس ارشد صنایع غذایی و خانم دکتر مسعودی تسهیلگر رویداد برگزار گردید.
در این رویداد ۷ ایده منتخب از میان ۲۵ ایده پس از منتورینگ ابتدایی حضور داشته و به تشریح ایده های خود پرداختند .داوران رویداد که ترکیبی از تخصصهای آجیل،کسب وکار و صنایع غذایی بودند،نقطه نظرات خود را در خصوص نقاط قوت و ضعف ایده های ارائه شده بیان نمودند.
در پایان نیز سه ایده برتر توسط داوران انتخاب و تقدیر شدند. سید محمد موسوی با ایده وکیوم سیلر اولین منتخب رویداد بود. امین کاشانی با ایده دستگاه سورتینگ دومین منتخب رویداد و حمید فهیمی با بسته بندی آجیل با استفاده از عروسکهای نمدی توانستند نظر داوران را جلب کنند.
ناظری مدیر شرکت تواضع در جریان داوری اظهار داشت : ایدهپردازان باید به دنبال حل مشکلات واقعی صنعت خشکبار باشند که از جمله آن نحوه برداشت محصول است.
در پایان رویداد نیز دکتر موسیزاده و مهندس کتانی به ارائه سخنانی در جهت سیاستهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه استارتاپ وکسب وکار پرداختند. همچنین سرمایهگذاران حاضر در رویداد متعهد شدند در صورت تکمیل ایدهها از تجاری سازی ایدهها حمایت نمایند.
