برگزاری نخستین رویداد شتاب تخصصی در حوزه صنعت آشپزی توسط مرکز ۳۳
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران شرق، اولین رویداد شتاب استارت آپی تخصصی در حوزه صنعت غذا توسط مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران باعنوان نوآوری در غذاهای ایرانی با پخت و ارایه سریع با حضور مهندس کتانی رییس اداره پژوهش و فناوری استان، هنرمند، رییس مرکز، دکتر بهزادی، دکتر زعفری، دکتر اسلامی و تعدادی از مسئولین، مدرسین و دانشجویان مرکز بصورت حضوری و مجازی برگزار گردید.در این رویداد ایده دهندگان به تشریح ایده های خود پرداخته و داوران رویداد و خبرگان این صنعت، نقطه نظرات خود را در خصوص نقاط قوت و ضعف ایده های ارائه شده بیان نمودند. از بین بالغ بر ۱۸ ایده دریافتی، تعداد ۶ ایده به بخش پایانی رویداد راه یافته و به ارایه ایده های خود در این رویداد پرداختند که سه ایده برتر از میان اساتید ، دانشجویان و صنعتگران با عناوین رستوران غذای خاص خانم آزیتا جعفری، خانه خوراک خانم ربابه فیروزیان و نوآوری در غذاهای قدیمی ایرانی خانم فاطمه لشگری، توسط داوران بالاترین امتیاز را کسب نموده و مجوز حضور در مرکز نوآوری را دریافت نمودند و با اهدای لوح و جوایز از آنها تقدیر به عمل آمد.
