تمدید پذیرش دوره‌‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی - کاربردی برای بهمن ماه سال ۱۳۹۷

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۵ کد : ۴۲۴۳۵ اخبار

پیرو اطلاعیه مورخ 97/10/13 و براساس مصوبه جلسه شانزدهم شورای سنجش و پذیرش مورخ 97/10/12، بدین وسیله به اطلاع علاقمندان به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دوره‌‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی مراکز و واحدهای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در بهمن ماه سال 1397، (اعم از داوطلبانی که در پذیرش دوره مهر ماه و یا مرحله تمدید پذیرش در تکمیل ظرفیت مهرماه ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند) می‌رساند که به منظور اطلاع از رشته‌های تحصیلی و مراکز و واحدهای آموزشی موسسات پذیرنده دانشجو در این مرحله می‌توانند به جداول حاوی اطلاعات رشته محلهای موسسات آموزشی مندرج در ذیل این اطلاعیه مراجعه و سپس با به همراه داشتن مدارک لازم و در نظر گرفتن موارد ذیل از تاریخ 97/11/16 لغایت 97/11/23 به موسسات، مراکز و واحدهای آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا براساس علاقه مراجعه نمایند.

1- کلیه متقاضیان می‌بایست دارای مدرک کاردانی (فوق دیپلم) حداکثر تا تاریخ 97/11/30 باشند.

2- کلیه داوطلبان می‌بایست در زمان اعلام شده مدارک خود را به مراکز و واحدهای آموزشی موسسه محل تقاضا ارسال و یا تحویل نمایند. پس از بررسی مدارک در صورت داشتن شرایط از داوطلب برای تکمیل فرم تعهد (برای جلوگیری از ثبت مشخصات داوطلب در چند رشته محل و یا چند موسسه) دعوت به عمل خواهد آمد که در این مرحله لازم است بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 270.000 (دویست و هفتاد هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت این سازمان اقدام نمایند.

3- داوطلبان می‌بایست در زمان ثبت اطلاعات در سامانه مربوط از طریق مراکز و واحدهای آموزشی درخصوص کدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم بعمل آورند. بدیهی است پس از ثبت، کدرشته محل ثبت شده برای داوطلبان قابل تغییر و یا تعویض نیست.

4- هر داوطلب منحصراً مجاز است یکی از کدرشته‌محل‌های مراکز مورد علاقه خود را انتخاب نماید.

5- کلیه متقاضیان «مرد» می‌بایست در زمان ثبت‌نام و شرکت در این مرحله از پذیرش دانشجو، از نظر نظام وظیفه منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

6- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط (در مؤسسه‌ای که به آن مراجعه نموده‌اند) تلقی می‌شوند و شروع به تحصیل آنان تا زمان تأیید نهایی این سازمان به‌صورت مشروط خواهد بود.

7- چنانچه متقاضی قبلاً در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرش دوره‌های دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی مهر ماه سال 1397 (مرحله شهریور ماه) و یا مرحله تمدید پذیرش قرار گرفته باشد و در این مرحله برای ادامه تحصیل در یکی از مراکز ثبت‌نام نماید، قبولی قبلی وی لغو خواهد شد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

1- شش قطعه عکس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

2- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام یک برگ تصویر آن.

5- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ 4 و 5 دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید (برای برادران).

6- اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

7- گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر بالاترین مقام مسؤل، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار (برای پذیرفته‌شدگان شاغل)

دریافت فایل اطلاعیه کامل مربوط به اصلاحات و جداول رشته محلهای جدید - دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای - مرحله دوم تمدید پذیرش - بهمن ماه 97 فرمت PDF