برگزار کارگاه آموزشی مراکز نوآوری

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۷ کد : ۴۲۳۶۱ اخبار

کارگاه آموزشی مراکز نوآوری در روز سه شنبه مورخ 09/11/1397 با حضور جناب آقای دکتر موسی زاده مدیر کل محترم دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی و روسا و معاونین پژوهشی مراکز آموزش علمی کاربردی شرق استان تهران برگزار گردید.

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان اینکه مراکز نوآوری افراد را خلاق می کند و رویدادهای شتاب، در مراکز نوآوی فعال می‌شوند، بیان کرد: با فعال شدن مراکز شتاب شهروندان می توانند در مسیر حل مشکلات و معضلات ایفای نقش کنند.

در این کارگاه ضمن اهمیت موضوع و ترغیب حضار، به روسای محترم مراکز اعلام شد تا در صورت تمایل به ایجاد مرکز نوآوری، ضمن مطالعه و تکمیل کاربرگ های مربوطه، درخواست های خود را تا پایان ماه جاری به اداره حمایت از طرح های پژوهش و فناوری این واحد استانی ارسال نمایند.

( ۱ )