Aryanic

اخبار > تمدید مهلت تحویل مدارک متقاضیان تدریس در استان تهران

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي استان تهران

تمدید مهلت تحویل مدارک متقاضیان تدریس در استان تهران

مهلت تحویل مدارک متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران ، دکتر فرامرز اکرمی ، سرپرست واحد استان با اعلام این خبر اظهار داشت : به منظور تسهیل و مساعدت برای تشکیل پرونده متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران ، زمان تکمیل پرونده برای روزهای شنبه 11 شهریور و یکشنبه 12 شهریورماه تمدید شد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران افزود : متقاضیان سه برابر ظرفیت تدریس پذیرفته شده در آزمون سازمان سنجش آموزش کشور جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم های مربوطه می توانند به آدرس الکترونیکی ( کلیک کنید ) مراجعه نمایند.

دکتر اکرمی در خاتمه اظهار داشت : زمان پذیرش پرونده‌ی متقاضیان اخذ مجوز تدریس در دو نوبت صبح از ساعت 9 الی 12 و عصر از ساعت 13 الی 16 انجام می شود.

١٠:٠٩ - پنج شنبه ٩ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٨٩٥    /    تعداد نمایش : ٨٠٩٢