گردهمایی بزرگ دانشجویان، مدیران، مسئولان فرهنگی و مدرسان مراکز واحد استان تهران شرق در آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۷- ۱۳۹۸

۰۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۶:۰۷ کد : ۴۰۷۴۴ اخبار

دانشجویان و تشکلهای دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی، انجمن های علمی و کانون های فرهنگی، روسا و مسئولان فرهنگی و مدرسان مراکز واحد استان تهران شرق به منظور گسترش و تعمیق فرهنگ تعامل و گفتگو در آغاز سال تحصیلی 1397- 1398 در روز دوشنبه 30 مهرماه در گردهمایی ای که به همین مناسبت توسط شورای فرهنگی واحد استان تهران شرق برگزار شده بود شرکت کردند. در این نشست دانشجویان، مدرسان و مسئولان فرهنگی فرصت یافتند تا با ارائه نظرات و ایده های خود در جهت بسط فضای فکری و  فرهنگی مراکز آموزش علمی کاربردی مشارکت نمایند.

در این نشست همچنین مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد استان با توجه به در پیش رو بودن ایام اربعین حسینی(ع) سخنانی را پیرامون قیام حضرت امام حسین (ع) و فرهنگ دانشجویی بیان کرد.

رئیس واحد تهران شرق نیز ضمن تاکید بر ضرورت توسعه و تعمیق فضای گفتمان در بین دانشگاهیان بر استمرار این گردهمایی ها و استخراج برنامه های اجرایی از ایده ها و پیشنهادهای ارائه شده توسط دانشجویان، روسا، مسئولان و مدرسان مراکز در چارچوب کارگروه های همفکری خبرداد. ایشان همچنین اظهار امیدواری کرد با اهتمام، مشارکت و انسجام همه اقشار دانشگاهی در مراکز واحد استانی این دانشگاه بتواند فضای متبلوری از همدلی، همکاری و پیشرفت های علمی و فرهنگی را به بار بنشاند.

در ادامه مراسم تعزیه ای توسط دانشجویان مرکز فرهنگ و هنر واحد 31 دانشگاه اجرا گردید.