حضور استان تهران در سه رشته به عنوان نماینده دانشگاه در المپیاد ورزشی دانشگاه های کشور

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۵ کد : ۳۹۲۳۰ اخبار
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور شرکت می کند.

حسین غفاری ، رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران با اعلام این خبر افزود : تیم های استان تهران پس از حضور در مسابقات انتخابی منطقه یک ورزش دانشگاهی کشور موفق شدند در رشته های شطرنج پسران، تیراندازی و تکواندو دختران به عنوان نماینده دانشگاه جامع علمی کاربردی سهمیه حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را کسب نمایند.

رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران در ادامه اظهار داشت: چهاردهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه شیراز از تاریخ 27 تیر لغایت 5 مرداد در بخش دختران و از 10 لغایت 19 مرداد ماه در بخش پسران برگزار می شود.