ارائه تسویه حساب صندوق رفاه جهت درخواست صدور دانشنامه ، الزامی است

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۷ کد : ۳۹۲۰۶ اخبار
جهت درخواست صدور دانشنامه ، ارائه تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان از مرکز محل تحصیل توسط دانش آموخته ، الزامی است.

جهت درخواست صدور دانشنامه ، ارائه تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان از مرکز محل تحصیل توسط دانش آموخته  ، الزامی است.

براساس اعلام اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران ، دانش آموختگانی که وام دانشجویی دریافت نموده اند می بایست بعد از پرداخت کل بدهی در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ، درخواست تسویه حساب خود را ثبت نمایند و جهت تائید تسویه حساب به کارشناس صندوق رفاه مرکز آموزشی خود مراجعه نمایند . سپس ضمن دریافت فرم تسویه حساب تکمیل شده و ممهور به مهر و امضای رییس مرکز آموزشی، جهت ارائه درخواست صدور دانشنامه به حوزه دانش آموختگان واحد استان تهران مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است تکمیل فرم تسویه حساب برای کلیه دانش آموختگان  اعم از اینکه وام دانشجویی دریافت نموده یا دریافت ننموده اند ، الزامی است.