اولین جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی فرهنگ پهلوانی و زورخانه ای برگزار می شود

۰۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۳ کد : ۳۹۰۹۲ اخبار
اولین جشنواره فرهنگی ، هنری و ورزشی فرهنگ پهلوانی و زورخانه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود.

اولین جشنواره فرهنگی ، هنری و ورزشی فرهنگ پهلوانی و زورخانه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار      می شود.

حسین غفاری ، رییس اداره فرهنگی و دانشجویی استان تهران با اعلام این خبر افزود : معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای دستیابی به اهداف سلامت بخش تربیت بدنی و ترویج فرهنگ پهلوانی و زورخانه ای، اولین جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی فرهنگ پهلوانی و زورخانه ای را برگزار می نماید. وی در ادامه اظهار داشت : این مسابقات در دو بخش هنری و ادبی؛ آثار و کالاهای فرهنگی  و بخش ورزشی در رشته های کشتی پهلوانی و مهارت های فردی برگزار می شود. رییس اداره فرهنگی و دانشجویی استان تهران افزود : این مسابقات از 23 لغایت 26 تیرماه سال جاری به میزبانی واحد استانی اردبیل برگزار می شود. وی تصریح کرد : دانشجویان علاقمند به  شرکت در این مسابقات  می بایست تا 12 تیرماه به کارشناس تربیت بدنی و یا فرهنگی مرکز آموزشی خود مراجعه نمایند. غفاری در خاتمه اظهار داشت : مهلت ارسال آثار فرهنگی و هنری جشنواره به اداره فرهنگی و دانشجویی استان تهران نیز حداکثر تا پایان وقت اداری روز 16 تیرماه می باشد.