به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد شرق استان تهران

تمدید مهلت ثبت نام در چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه تا ۱۰ اردیبهشت

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۷ کد : ۳۸۵۳۷ اخبار
مهلت ثبت نام در چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۱۰ اردیبهشت ماه تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت نام در چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه تا ۱۰ اردیبهشت

مهلت ثبت نام در چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 10 اردیبهشت ماه تمدید شد.

حسین غفاری ، رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران با اعلام این خبر اظهار داشت : این جشنواره در دو گروه دانشجویان و گروه مدرسان و کارکنان برگزار می شود

غفاری افزود : در گروه دانشجویان جشنواره در شش بخش شفاهی ، کتبی ، فناوری ، پژوهشی ، هنری و ادبی و در گروه مدرسان و کارکنان در چهار بخش شفاهی، کتبی و ادبی و هنری رقابت خود را برگزار می نمایند.

رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران در ادامه اظهار داشت : دانشجویان ، مدرسان و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهران می توانند با مراجعه به پرتال اطلاع رسانی جشنواره به آدرس www.quran.uast.ac.ir   ضمن مطالعه آیین نامه های مرتبط با هر گروه ، نسبت به ثبت نام خود در مهلت مقرر اقدام نمایند.

غفاری در خاتمه گفت : برگزیدگان دانشجویی چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی به مسابقات قرآنی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسرکشور اعزام می شوند.