مراسم تبریک فرا رسیدن سال نو و تقدیر از پرسنل دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران

آخرین نشست صمیمی ریاست واحد استان تهران با همکاران در سال ۱۳۹۶

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۷ کد : ۳۸۴۰۳ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد شرق استان تهران؛ عصر روز شنبه مورخ ۲۶/۱۲/۹۶ طی یک جلسه ۲ ساعت و نیمه پرسنل و مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران گرد هم آمدند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد شرق استان تهران؛ عصر روز شنبه مورخ 26/12/96 طی یک جلسه 2 ساعت و نیمه پرسنل و مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران گرد هم آمدند .

در این جلسه جناب آقای دکتر اکرمی - رییس واحد استان تهران - در ابتدا خیرمقدم و تبریک پیشاپیش سال جدید را بیان نمودند و آقای دکتر روحیان - معاون اجرایی استان - نیز پس از زنده کردن نام و خاطره همکارانی که در سال گذشته به رحمت الهی پیوستند و یاد ویژه از شهید دکتر حسن زاده و مرحوم خانم قربانزاده و نثار فاتحه ای به روان پاک این عزیزان سفر کرده به تشکر از زحمات همکاران در سال گذشته و تبریک سال جدید پرداختند .

پس از آن تک تک همکاران با بیان دعا و خیرخواهی برای همدیگر سال نو را پیشاپیش تبریک گفتند .

رییس واحد استان تهران به بیان نقاط ضعف و قوت همکاران در سال گذشته پرداختند و چشم انداز مثبت پیش رو را ترسیم نمودند و در نهایت به پرسش های همکاران پاسخ گفتند .

در پایان جلسه نیز به نحو شایسته ای از همکاران تقدیر بعمل آمد .