به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد شرق استان تهران؛

مراسم تجلیل از برگزیدگان عرصه پژوهش و فناوری

۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۳ کد : ۳۸۳۷۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد شرق استان تهران؛ در آیین تجلیل از برگزیدگان عرصه پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و تیزر فعالیت های هفته پژوهش و فناوری دکتر اکرمی _ رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران _ ضمن خیرمقدم به میهمانان به ایراد سخنرانی پرداختند و پس از ایشان دکتر یونسی معاون علمی استان تهران سیاست های معاونت علمی واحد استانی با رویکرد پژوهش و فناوری را عنوان نمودند؛ سپس کارگاه آشنایی با مراکز رشد و نوآوری توسط آقای مرادی پور از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدریس گردید .

بعد از پذیرایی میان وعده دستاورد پژوهشی در عرصه هنر  و موسیقی معرفی شد و آقای دکتر صادقی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ارائه گزارش عملکرد از مراکز رشد موفق دانشگاهی پرداختند .

خانم دکتر بروجردی معاونت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به ایراد سخنرانی پرداختند و از برگزیدگان پژوهش و فناوری واحد استان تجلیل بعمل آمد .

پس از اقامه نماز و صرف نهار کارگاه آشنایی با شرکت های انشعابی دانشگاهی و دانش بنیان و رویداد شتاب برگزار گردید .

گزارش تصویری :